Wij doen al uw:

Restauratie

Renovatie

Wandafwerking

Plafondafwerking

Sierpleisterwerk

Lijsten en ornamenten

• Italiaans stucwerk 

• Leem stucwerk 

 

 

Italiaans stucwerk

Steeds meer mensen ontdekken de verschillende soorten italiaans stucwerk. Kees de Kock stucadoors is altijd bezig zich de laatste technieken eigen te maken en we kunnen inmiddels verschillende soorten italiaans stucwerk voor u verzorgen.

Tadelakt
U wilt wel waterdichte wanden in uw badkamer, maar dan stucwerk in plaats van tegels? Dat kan. De oplossing heet tadelakt. Deze stucafwerking bewijst z'n kwaliteiten al eeuwenlang, van Romeinse aquaducten tot en met hammams, de Marrokaanse badhuizen.

De basis voor tadelakt is hydraulische kalk, een natuurproduct met bijzondere eigenschappen. Kunstmatige toevoegingen zouden de natuurlijke eigenschappen kunnen aantasten. En die zorgen nu juist voor de waterdichtheid. Daardoor is de kleurenrange beperkt  tot aardse tinten die met natuurlijke pigmenten kunnen worden gemaakt.

Ook zonder de juiste opbouw en techniek van aanbrengen zal die waterdichtheid niet optimaal zijn. Vakwerk dus. Gebeurt dat echter goed, dan is tadelakt een zeer bijzondere en natuurlijke afwerking voor vloeren, wanden en plafond in de douchecabine. Er kunnen zelfs wasbakken en ligbaden van tadelakt worden gemaakt.

tadelakt

Frescolori
Een uniek natuurproduct op basis van kalk – is, in combinatie met het vakmanschap van de vakmanstukadoor, hét antwoord op de vraag van de (binnenhuis)-architect en zijn opdrachtgever naar een eigentijdse wandafwerking.

Frescolori is glad, schrob, kras- en slagvast en in nagenoeg iedere kleur beschikbaar. Hét antwoord op de vraag als het gaat om de vraag van de particuliere en zakelijke opdrachtgever naar een gladde wandafwerking met speciale aandacht voor duurzaamheid, onderhouds-gevoeligheid én esthetica. Van stoere betonlook tot traditioneel Italiaans stucwerk. Voor de keuken, natte ruimte, douchecabine, woon, kantoor of ontvangstruimte.

frescolori

Beal
De nieuwste techniek die we toegevoegd hebben aan onze specialisaties heet Beal. Beal Mortex Color© is een materiaal dat van zichzelf al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Hierdoor is het uitermate geschikt voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, meubels en trappen. Bovendien kan het op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht.

beal

 

 

Kwaliteit in vakwerk